Primul val de artiști de la Neversea. Ce nume mari din industria muzicală vin la Constanța

359
Primul val de artiști de la Neversea. Ce nume mari din industria muzicală vin la Constanța - fotofondprimulvaldeartistinevers-1580333217.jpg

Articole de la același autor

Artistul hiturilor de sute de milioane de vizualizări, rapperul american Tyga vine pentru prima dată în Europa, la Neversea. Organizatorii festivalului de la Constanța au anunțat primul val de artiști care vor urca pe scenele de pe plaja Modern. Nume mari din instrustria muzicală vor ajunge, în vară, la Constanța.


Neversea, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, promite și în acest an o călătorie unică prin universurile muzicale de top. Primul val de artiști care îi va face pe fani să vibreze vine cu cele mai mari nume din industria muzicală electronică, pop, rap, hip-hop sau R&B. Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții urcă în line-up-ul ediției cu numărul 4 a festivalului Neversea. 


Anul 2020 marchează o premieră de festival în România și în Europa: rapper-ul american TYGA la Neversea. Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea. Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, unde marchează recorduri: clip-ul oficial pentru single-ul "Taste" a fost vizualizat de peste 900 de milioane de oameni din întreaga lume. Cea mai nouă piesă "Ayy Macarena" are un clip oficial de senzație și a marcat un nou record de vizualizări pe Youtube: 50 de milioane. 


Mainstage-ul este pregătit pentru cel mai tare "crowd control", regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urcă pentru prima dată pe scena principală a Festivalului Neversea. 
"Ritmo", ultimul single de la Black Eyed Peas și soundtrack-ul celui mai recent film lansat pe piață, "Bad Boys 3", se va auzi live în premieră în România, la cea de-a patra ediție a festivalului Neversea. Piesa "Ritmo" este un fenomen în mediul online: pe platforma YouTube a ajuns la 450 de milioane de vizualizări, iar pe Spotify are peste 300 de milioane de stream-uri. 
De asemenea, "Let Her Go" de la Passenger se va auzi pentru prima oară live, în România, pe scena Neversea. În momentul lansării celebrului cântec, în 2014, Passenger a fost nominalizat la Brit Awards la categoria "British Single of the Year"" și a fost recompensat cu un Ivor Novello Award.


Premiere și artiști care revin
O premieră la festivalul Neversea este și extravagantul DJ Timmy Trumpet. În 2019 a făcut un show excepțional la Untold, iar în acest an vrea să surprindă și publicul de la Neversea, cu sound-ul lui progressive house dinamic și instrumentul la care cântă de la patru ani și l-a consacrat - trompeta. Pe locul 13 în Top 100 DJ Mag 2019, Timmy Trumpet este singurul DJ din lume care a scris istorie punând anul trecut muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero - plutind la propriu în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeats. 


Parov Stelar, artistul care a pus bazele unui nou stil în muzica electronică, denumit "Electro Swing", va însufleți atmosfera pe plaja Neversea. Cu peste nouă albume lansate și peste 20 de EP-uri, Parov Stelar a fost recompensat cu șapte premii Amadeus Austrian Music Awards, la categoriile Best Electronic/Dance, Best Live Act, Best Album. 


Tot pe scena prinicipală vor urca și DJ-ii Tujamo, Nicky Romero și Zhu. Scenele secundare vor găzdui și ele artiști de top. DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa în premieră la malul Mării Negre. Cel mai mare succes al germanului - "Sky & Sand", precum și ultimul single "No goodbye" vor încinge cu siguranță atmosfera pe plaja Modern. La fel și piesele de la Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore și Dub FX.


Ediția 2020 a festivalului Neversea va avea loc între 2 și 5 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3353 secunde