Prima dată la mare. Excursie emoționantă pentru copiii din familii sărace

235
Prima dată la mare. Excursie emoționantă pentru copiii din familii sărace - primadatalamare-1561577405.jpg

Articole de la același autor

12 copii din medii defavorizate, beneficiari ai programelor de suport educațional desfășurate de Fundația "Inocenți" în București, vor avea parte de o experiență inedita datorita generozității Asociației "Împreună pentru viitor" Constanța. Micuții au ajuns ieri la mare, pentru prima dată în viața lor. 


Marea și plaja nu sunt singurele elemente surpriză de care se vor bucura. Voluntarii asociației au pregătit pentru ei o zi absolut fascinantă, numai bună de trecut în cufărul cu amintiri frumoase. Copiii s-au plimbat cu barca, au mers cu telegondola, după care au vizitat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța unde au asistat la spectacolul de la Delfinariu, s-au plimbat prin Microrezervație, iar, la final, distracția s-a dezlănțuit în Intelect Parc.


Toate aceste activități fac parte din proiectul "Prima data la mare", proiect ajuns la a treia ediție, ce își propune oferirea unei zile de neuitat pe litoral copiilor care nu au văzut marea niciodată. "Proiectul s-a bucurat de un real succes. La fiecare final de excursie am văzut chipurile fericite ale copiilor si bucuria că au putut participa", a declarat Anda Maria Dișea, vicepreședintele Asociației "Împreună pentru Viitor" Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde