Prima dată la mare. 29 de copii ajung, astăzi, la plajă

286
Prima dată la mare. 29 de copii ajung, astăzi, la plajă - primadatalamare-1564516519.jpg

Articole de la același autor

29 de copii de la țară, care nu au văzut niciodată marea, vor ajunge astăzi, la plajă. Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului "Prima dată la mare", derulat de Asociația Împreună pentru Viitor Constanța.


Este vorba despre 29 de copii din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași, care beneficiază de servicii de suport educațional în cadrul Centrului de zi pentru copii "Sfântul Nicolae" din comuna Ștefan cel Mare și provin din familii defavorizate. 


Pentru prima dată în viață copiii vor vizita județul Constanța, se vor plimba cu telegondola având prilejul să vadă marea de la înălțime, apoi se vor distra pe plaja Pupa Beach din Mamaia, făcând prima baie în mare, vor servi masa de prânz, după care se vor îndrepta către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța unde vor asista la spectacolul de la Delfinariu, se vor juca la Intelect Parc și la finalul zilei vor vizita Acvariul.


Copiii vor avea parte de o experiență inedită datorită generozității Asociației Împreună pentru viitor Constanța și a partenerilor care s-au alăturat proiectului luna aceasta. Toate aceste activități fac parte din proiectul "Prima data la mare", proiect ce își propune oferirea unei zile de neuitat pe litoral în sezonul estival.


"Prin proiectul «Prima dată» la mare se oferă un prilej extraordinar de a aduce bucurie și amintiri plăcute copiilor din mediul rural sau din familii defavorizate, copii care altfel nu ar avea prilejul să iasă din comunitățile lor, să vadă pentru prima dată marea și să se bucure de experiențe frumoase. Ne bucurăm că am aflat de proiectul Asociației Împreună pentru Viitor Constanța și că am identificat un grup de copii din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași care să beneficieze de un program distractiv și totodată educativ la mare", a declarat psihologul Elena Ulmeanu, membru FICE. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4925 secunde