Președinții asociațiilor de proprietari, așteptați la RADET

402
Președinții asociațiilor de proprietari, așteptați la RADET - presedinti-1552000048.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) îi anunță pe președinții asociațiilor de locatari și proprietari că, începând de astăzi, 8 martie, și până duminică, 10 martie, pot ridica procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii februarie. 


Vineri, 8 martie, programul este de la ora 17.00 la ora 20.00, iar în week-end, între orele 8.00 - 11.00 și 16.00 - 19.00. 
Reprezentanții RADET spun că, mai departe, asociațiile de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța, în zile lucrătoare, între orele 8.00 - 16.30. 
În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în Mwh. Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii februarie este marți, 12 martie. 


"Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii trecute nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor", au precizat reprezentanții RADET. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Ianuarie 2019
Stire din Social : Începe citirea contoarelor
Pagina a fost generata in 2.327 secunde