Președintele Transelectrica a fost revocat, după ce și-a falsificat CV-ul

de Cuget Liber Joi, 19 Septembrie 2019 130
Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat din funcția de președinte al companiei și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, anunță Edupedu.ro, citând surse apropiate ședinței. Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei, după ce Edupedu.ro a dezvăluit că Marius Dănuț Carașol și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea a precizat însă că directorul Transelectrica "a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile", scrie romaniatv.net


Consiliul de Supraveghere al Transelectrica îi ceruse președintelui directoratului, Marius Carașol, diplomele de studii în original, urmând să dispună măsurile care se impun în conformitate cu prevederile legale, în urma informațiilor din presă că și-ar fi falsificat CV-ul.

"Consiliul de Supraveghere al Companiei analizează cu maximă seriozitate și responsabilitate aceasta problemă, având în vedere că Transelectrica este o societate strategică la nivel național și o companie listată la Bursa de Valori București", se arată într-un comunicat de presă.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei