Premieră națională la Constanța. Abonamentele RATC, plătite cu telefonul mobil

1440
Premieră națională la Constanța. Abonamentele RATC, plătite cu telefonul mobil - premieranationalaabonamentelerat-1553673519.jpg

Articole de la același autor

Constanța este primul oraș din România unde se pot plăti cu telefonul mobil abonamentele nominale pentru transportul public local, prin aplicația mobilPay Wallet. Aceasta este, în prezent, cea mai rapidă și nouă metodă de încasare a titlurilor de călătorie operate de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța. Astfel, biletele de pot fi plătite prin SMS sau aplicația mobilPay Wallet, iar abonamentele prin portofelul electronic.


Odată cu introducerea posibilității de plată prin portofelul electronic mobilPay Wallet, călătorii pot achita rapid întreg portofoliul de titluri de călătorie cu tarif întreg pentru transportul public Constanța direct de pe telefon, la orice oră, fără cash sau fără să mai caute chioșcurile de vânzare. 


Premiera constă în faptul că se pot achita digital inclusiv abonamentele nominale, care în mod tradițional se achiziționau numai la casa de bilete, deoarece aplicația mobilPay Wallet oferă posibilitatea de verificare a numelui clientului direct în aplicație. Astfel, clientul selectează Abonament Constanța din lista serviciilor de Transport, iar în cazul în care verificarea profilului nu a fost făcută anterior de client în secțiunea Date Personale/Verificare Profil, este îndrumat să introducă datele și pozele solicitate care vor fi verificate manual de operatorii aplicației. Această funcționalitate este disponibilă numai începând cu ultima versiune Android și iOS disponibilă în Magazin Play și AppStore. 


Pentru a plăti cu ajutorul portofelului electronic mobilPay Wallet, clientul alege tipul biletului sau abonamentului și linia dorită, confirmă plata alegând unul din cardurile Visa sau Mastercard deja salvate în aplicație și primește imediat pe e-mail și SMS confirmarea plății însoțită de seria și durata de valabilitate a titlului de călătorie cumpărat. Plata realizată va fi salvată automat în aplicație cu toate detaliile, pentru acces imediat și plăți viitoare și mai rapide. După prima plată, pentru toate abonamentele, clienții primesc notificare de reamintire înainte de expirarea abonamentului, cu posibilitatea reînnoirii într-un singur click.
De asemenea, biletele de transport de 1 călătorie, 60 de minute, 24 ore și 7 zile pot fi plătite și direct prin SMS, dacă utilizatorul trimite înainte de a urca în autobuz textul corespunzător titlului de călătorie dorit. Confimarea plății vine instant prin SMS și conține seria și durata de valabilitate a titlului de călătorie cumpărat. Plata prin SMS este operată de procesatorul NETOPIA Payments și este disponibilă în toate rețelele de telefonie: Orange, Vodafone, Telekom, Digi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9843 secunde