Premieră la Constanța. Circuit turistic prin portul comercial și pe faleza Cazinoului. Constănțenii s-au înghesuit la cursa de inaugurare

1710

Articole de la același autor

RATC a inaugurat astăzi, cu o cursă gratuită, noul traseu al autobuzelor etajate, City Tour, care propune vizitarea obiectivelor turistice din sudul orașului, din Portul Constanța și de pe faleza Cazinoului.


Constanțenii s-au înghesuit pentru a încăpea în autobuzul care a plecat la ora 13 de la Gară. De acolo au trecut pe la Piața Far, au intrat în port pe la Poarta 5, au văzut Silozurile Saligny, Cuibul Reginei, digul de nord al portului, apoi au ieșit pe bulevardul Regina Elisabeta, prin fața Cazinoului, au făcut o tură în Portul turistic "Tomis", după care au mers mai departe spre stațiunea Mamaia, până la Tabăra Turist, lângă Hotel Caraiman.


Traseul va fi introdus începând cu 28 aprilie, pe perioada minivacanței de 1 mai, iar un bilet valabil două ore și jumătate va costa 1,5 lei. De asemenea, RATC pune la dispoziție, după data de 15 iunie, și un tarif tip hop on – hop off, de cinci lei, valabil pe o zi întreagă, cu care te poți urca în autobuzele City Tour de câte ori vrei. Tot începând cu data de 15 iunie, RATC mai pune la dispoziție și un bilet de trei lei care este valabil două ore și jumătate, timp în care se va face un circuit complet al orașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde