Pregătiri pentru sezonul rece. Protecția Consumatorilor a amendat distribuitorii de gaze naturale

249
Pregătiri pentru sezonul rece. Protecția Consumatorilor a amendat distribuitorii de gaze naturale - pregatiripentrusezonulrece-1564688843.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au solicitat branșarea la rețeaua de gaze naturale se plâng că au de așteptat chiar și trei luni până să fie racordați. Numărul mare de reclamații a determinat conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța să îi convoace la discuții pe reprezentanții principalei companii de distribuție de gaze naturale din județ. Întâlnirea s-a lăsat și cu amenzi, dar și cu promisiuni că lucrurile se vor schimba în perioada următoare.


"Ieri (n.r. - miercuri, 31 iulie), am avut o întâlnire cu reprezentanții Distrigaz, unde am abordat două probleme majore. Este vorba despre întârzierile realizării branșamentelor, atât cele datorate constructorilor, cât și cele datorate altor entități, cum ar fi primării, furnizori de alte utilități, etc, precum și incidentele din localitatea Agigea, cauzate de prezența apei în rețeaua de gaze, motiv al blocării fluxului, în perioada de iarnă", a anunțat comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.


Potrivit acestuia, participanții la discuții au stabilit noi măsuri pentru pregătirea sezonului rece. "Am convenit cu reprezentanții Distrigaz ca, în cel mai scurt timp, să ne prezinte lista cu întârzieri, să căutăm soluții imediate și să pregătim serios sezonul rece. Să facem iarna car și vara sanie! Nu ne mai dorim incidente cu lipsa căldurii", a declarat șeful CJPC Constanța.


Cu prilejul întâlnirii, au fost aplicate și patru sancțiuni și două avertismente. "Am pus în vedere realizarea branșamentelor în maximum 60 de zile, pentru cele identificate cu întârzieri nejustificate. Am întocmit procese verbale de constatare a contravenției, am sancționat cu avertisment și am stabilit ca măsură – realizarea branșamentelor în maximum două luni", a completat Horia Constantinescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6365 secunde