Poșta Română promite distribuirea pensiilor înaintea sărbătorilor pascale

692
Poșta Română promite distribuirea pensiilor înaintea sărbătorilor pascale - ss-1585422982.jpg
Poșta Română face demersuri ca pensiile să ajungă mai repede la beneficiari, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înaintea sărbătorilor pascale, a declarat, sâmbătă după-amiaza, directorul companiei, Horia Grigorescu, citat de Agerpres.

"Nu doar că ajung toate pensiile la timp, ajung începând cu data de 1 aprilie. Calendarul normal de distribuire a prestațiilor sociale, a pensiilor, este 1 - 15 aprilie. Noi, împreună cu colegii mei, pentru că ei sunt de fapt eroii acestei situații, poștașii, factorii poștali, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge chiar mai repede decât calendarul normal. Nu pot să promit acest lucru la acest moment, dar facem absolut tot ce ne stă în putere ca să ajungă banii cât mai repede la toți pensionarii, să aibă toată lumea bani în casă înainte de sărbătorile pascale. Noi încercăm să facem o surpriză pensionarilor și încercăm să venim cât mai repede la ușa fiecărui pensionar", a afirmat Grigorescu, la România TV.

El a recomandat pensionarilor să aibă la îndemână pixul propriu pentru semnarea taloanelor și să păstreze distanța de 1,5-2 metri față de factorul poștal. ''Ca măsuri particulare, în acest moment, avem toți factorii poștali care vor fi pe teren în această perioadă dotați cu măști și mănuși. Totodată, încercăm să găsim o variantă cât mai eficientă să punem banii în plic pentru a limita interacțiunea dintre pensionari și factorii poștali, astfel încât momentul în care se aduc efectiv banii în casa omului să dureze cât mai puțin, să fie banii pre-numărați, să putem să transmitem direct plicul respectiv. Totodată, avem rugămintea față de absolut toți pensionarii, în măsura în care este posibil, să folosească pixuri proprii în momentul în care semnează taloanele de pensii și se atestă că am dus respectivele pensii în casa omului. Distanța este cea pe care am recomandat-o evident tuturor colegilor mei să o păstreze - de 1,5/2 metri - și din nou fac apel pe această cale la toți pensionarii să păstreze această distanță la rândul lor, tocmai pentru a putea să preîntâmpinăm orice eventual contact care ar putea să apară între poștaș și pensionar", a explicat șeful companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Social : Ministrul Muncii promite: pensile vor crește
Pagina a fost generata in 1.8617 secunde