Portul face tot mai multe victime la locul de muncă

291
Portul face tot mai multe victime la locul de muncă - accidentemunca1-1491409247.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta a debutat cu mai multe accidente de muncă, toate soldându-se cu pierderea temporară a capacității de muncă a salariaților. 


Primul dintre acestea s-a petrecut în dana 115 a Portului Constanța Sud Agigea, unde Dervis E., de profesie încărcător-descărcător, a căzut în hambarul 2 al barjei, suferind multiple traumatisme interne și fractură de bazin. 


Accidentul a avut loc în timpul desfășurării operațiunilor de curățare a hambarelor barjei. 


Un alt accident soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui muncitor a avut loc pe podul rutier DN 39 Agigea. Aici, Ivan A., un dulgher în vârstă de 55 de ani, s-a tăiat la mână în timp ce tăia o scândură pe bancul de lucru cu circularul. 


Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Toate accidentele se află în curs de cercetare de către comisii numite de societățile în cadrul cărora aceștia își desfășoară activitatea. 


După finalizarea cercetărilor, dosarele întocmite de către angajatori vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, urmând a fi analizate și avizate. 


În cazul în care se constată că cercetările nu au fost efectuate corespunzător, vor fi dispuse în scris măsuri pentru refacerea proceselor verbale de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Social : Lăcătuș accidentat la locul de muncă
Pagina a fost generata in 1.2972 secunde