Polițiștii de frontieră le-au adus un strop de bucurie copiilor bolnavi

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 16 Decembrie 2019 158
Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și Sectorul Poliției de Frontieră Pardina, împreună cu Biroul Teritorial al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Poliția de Frontieră și Corpul Național al Polițiștilor, au organizat, vineri, un eveniment caritabil pentru copiii de la Centrul de Plasament pentru Recuperarea și Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever „Pelican” din municipiul Tulcea. 


Cu această ocazie, ei au încercat să aducă un strop de bucurie în sufletele copiilor aflați în suferință și, în cadrul activității, a avut loc un exercițiu demonstrativ împreună cu câinele de serviciu Sig, dar și o prezentare a Poliției de Frontieră Române, putând să afle astfel câteva taine ale meseriei de polițist de frontieră.


Totodată, polițiștii de frontieră le-au oferit copiilor dulciuri, consumabile și trei tablete care să le fie de folos în activitățile pe care le desfășoară zi de zi pentru toți cei 53 de copii din cadrul Centrului. Ziua s-a încheiat cu colindele celor mici. (M.Ș.)


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei