Poliția Locală, în control prin oraș: căruțe confiscate în Palazu Mare

202
Poliția Locală, în control prin oraș: căruțe confiscate în Palazu Mare - politialocalaincontrol-1568314929.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au patrulat, miercuri, 11 septembrie, începând de la ora 14.00 și până după ora 22.00, în mai multe zone ale Constanței, sancționând zeci de persoane surprinse că aruncau gunoaie pe domeniul public, că beau sau că plimbau animalele de companie fără botniță sau zgardă. Totodată, aceștia au ridicat două căruțe, surprinse circulând pe străzile din Palazu Mare. 


Unul din aspectele care îi nemulțumesc pe constănțeni vizează lipsa de curățenie de pe domeniul public al orașului. Străzi murdare, chiștocuri aruncate la tot pasul, ghene răscolite de oamenii străzii - sunt doar câteva dintre detaliile care contribuie la imaginea negativă a orașului. Din acest motiv, polițiștii locali întreprind în mod frecvent acțiuni prin care vizează menținerea stării de curățenie. 


Miercuri, 11 septembrie, patrule ale Poliției Locale Constanța au fost în control prin mai multe zone: pe strada Semănătorului, pe strada Dionisie cel Mic, în zona Eden, în zona Trocadero, în Anadalchioi, zona Victoria, Piața Tomis 3, Piața Cireșica, Piața Brotăcei, dar și în cartierul social "Henri Coandă", în zona stadionului "Badea Cârțan", în parcul Tăbăcărie, în Satul de Vacanță, în Palazu Mare și în cartierul Tomis Plus. 


Iar neregulile au "curs"! Astfel, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.500 de lei, dintre care mai multe amenzi au fost date pentru aruncarea gunoiului pe stradă, pentru răscolirea resturilor din pubele și pentru plimbarea animalelor de companie fără botniță. De asemenea, au fost amendați și comercianții care au permis fumatul în spații închise. 
În aceeași zi, polițiștii locali au ridicat două căruțe, surprinse circulând pe străzile din Palazu Mare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde