Polei, lapoviță și ninsoare, la Constanța

304
Polei, lapoviță și ninsoare, la Constanța - vreme-1521480360.jpg

Articole de la același autor

Iarna ne-a lovit din nou și, chiar dacă nu avem încă zăpadă, este frig cât pentru cea mai urâtă zi de decembrie. Meteorologii au anunțat temperaturi deosebit de scăzute în continuare, dar și ninsori cu viscol.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-vest. În cursul dimineții vor fi perioade de ploaie. Maxima termică va atinge, totuși, 6, 7 grade. 


Peste noapte, rafalele se vor mai domoli și termometrele vor indica minimum 1 grad. Mâine, va ploua slab și va fi din ce în ce mai frig. Noaptea, se vor semnala rafale de vânt cu ploaie și ninsoare în averse. Și vor fi minimum 0 grade.


Joi, va ninge viscolit și în cursul zilei, și noaptea, chiar mai intens. Valorile termice se vor încadra între 1 și 2 grade. 


Vineri, temperatura mai urcă puțin, până pe la 3 grade, și va fi vânt cu amestec de ploaie și zăpadă pe timpul zilei. Noaptea, se vor înregistra -3 grade. Și sâmbătă se anunță foarte frig, dar precipitațiile contenesc, iar de duminică reapare soarele și începe să se încălzească.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Martie 2018
Stire din Social : Revin ninsorile la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.3835 secunde