Ploi torențiale, astăzi, la Constanța

204
Ploi torențiale, astăzi, la Constanța - vremeaploaie1-1520874813.jpg

Articole de la același autor

Vremea se strică la malul mării. Meteorologii au anunțat ploi multe zilele acestea, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis chiar o informare de ploi și vânt puternic, valabilă din această după-amiază până miercuri dimineață, la nivelul întregii țări.


Temporar va ploua, la început în jumătatea de vest a țării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice și centrale. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă. Cantitățile de apă vor depăși local 15 - 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30 - 35 de litri pe metru pătrat.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și plouă mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla cu putere, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și rafalele se vor mai domoli. Termometrele vor indica minimum 7 grade.


Mâine, vor mai fi ceva ploi în cursul după-amiezii, dar se va mai încălzi puțin, până pe la 13 grade. De joi dimineață norii se vor risipi și va fi predominant însorit. Valorile termice se vor încadra între 5 și 11 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0599 secunde