Platformă online gratuită pentru elevi, părinți și profesori

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 25 Martie 2020 224
Veste bună pentru constănțeni. Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Orange România pun la dispoziția elevilor, părinților și profesorilor o platformă gratuită de lecții online care vine în sprijinul actului educațional în această perioadă în care unitățile de învățământ sunt închise. 


„Punem la dispoziție, prin bunăvoința operatorului Orange România, o platformă gratuită, care se numește www.24edu.ro, o platformă unde toți profesorii, elevii si părinții vor avea acces, astfel încât să mutăm în mediul online acest proces educațional. Cadrele didactice, elevii și părinții vor avea conturi cu care vor accesa atât platforma, cât și aplicațiile gratuite (IOS și ANDROID): 24eduprofesor și 24eduparinte. Profesorii vor putea să își încarce singuri lecțiile, atât în format text, cât și video. Platforma are și o bibliotecă virtuală de peste 2000 de volume”, a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 


Precizăm că toate unitățile de învățământ din municipiul Constanța se pot înscrie pe platforma www.24edu.ro, printr-o solicitare trimisa pe adresa de e-mail implementare@24.ro.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei