Plantări de toamnă, la Constanța!

201
Plantări de toamnă, la Constanța! - parctabacarie-1539858201.jpg

Articole de la același autor

În săptămâna 22-26 octombrie, vor fi plantați 100 plopi chinezești (Populus simmonii) pe malul lacului Siutghiol și 70 arbori din specia Catalpa bignonioides în aliniamentul stradal de pe Strada Portiței, reabilitată în primăvara acestui an. 


Pe 27 octombrie va avea loc acțiunea voluntarilor CONSTANȚA RESTART. Pentru a marca Anul Centenarului Marii Uniri, aceștia vor planta 100 de arbori în zona Ramada – Pavilionul Expozițional din Parcul Tăbăcărie. Exemplarele de arbori au fost alese diversificat, în vederea constituirii unor grupuri pe peluzele situate în apropierea lacului, din următoarele specii foioase: plop chinezesc (Populus simmonii), salcie creață (Salix matsudana f. tortuosa), paltin de câmp (Acer platanoides), Catalpa bignonioides, și o cincime conifere: pin negru (Pinus nigra), ienupăr de Virginia (Juniperus virginiana). 


În săptămâna 29 octombrie – 3 noiembrie va fi completat aliniamentul stradal de pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul reabilitat, cu arbori din specia Acer pseudoplatanus (paltin). 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0814 secunde