Plantare de copăcei, în județul Constanța

262
Plantare de copăcei,  în județul Constanța - plantaripestera-1510939294.jpg

Articole de la același autor

Peste 500 de voluntari s-au înscris pentru a participa, sâmbătă, 18 noiembrie, la o amplă acțiune de plantat copaci în zona localității Peștera. Aceștia vor sădi 14.000 de puieți forestieri de glădiță pe o lungime de 1,4 km, pe marginea Drumului Județean 222.

Activitatea este organizată de Asociația Centrul pentru resurse Civice și Primăria și Consiliul Local Peștera, cu sprijinul mai multor agenți economici sponsori, dar și al Jandarmeriei Române și Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Echipa va pleca din fața Gării Constanța, la ora 8.00, iar voluntarii vor primi puieții, mănuși de protecție, unelte, apă și beneficiază de serviciu de prim ajutor și cabine ecologice. Acțiunea se va finaliza cu o masă câmpenească oferită tuturor participanților.

"Vom desfășura o acțiune de completare cu puieți în plantația cu rol de perdea de protecție forestieră, la Peștera. Astfel, vom finaliza perdeaua acțiunea începută în 2015, iar comunitatea va beneficia de o perdea forestieră pe o lungime de 5 km", declară Cosmin Bârzan, coordonatorul local la Constanța.

Voluntarii vor primi o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5223 secunde