Piața "Pescăruș" din Cartierul Faleză Nord a intrat în renovare

412
Piața

Articole de la același autor

Reprezentanții Regiei Autonome "Administrarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) Constanța au anunțat, ieri, că piața "Pescăruș" din cartierul Faleză Nord va fi renovată. 


La acest moment, echipele lucrează la reabilitarea trotuarelor și a platoului din fața pieței, acesta urmând a fi refăcut cu piatră cubică, pentru ca locul să se poată transforma într-un spațiu de recreere, cu mobilier urban nou și un loc de joacă pentru copii. De asemenea, în scurt timp vor începe și lucrările de renovare a clădirii în care funcționează magazinele, precum și a spațiilor în care comercianții își expun marfa pe tarabe. Pentru ca toate aceste lucruri să devină realizabile, perimetrul pieței a fost delimitat, îngrădindu-se astfel accesul autoturismelor iar acum, de jur împrejur, se repară trotuarele și se înlocuiesc bordurile. 


Reprezentanții primăriei spun că și piața Tic- Tac va intra în renovare în perioada următoare. Conform proiectului, vor fi amenajate spații de desfacere moderne, cu lift la etaj, săli de activități și o terasă circulabilă cu jardiniere. Apoi, rând pe rând, toate piețele agroalimentare din municipiul Constanța vor fi reabilitate și modernizate, printr-un amplu proiect demarat de Primăria Municipiului Constanța.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6612 secunde