Pesticide aruncate la întâmplare! Zeci de căprioare, iepuri și păsări, găsite otrăvite pe câmp

118
Pesticide aruncate la întâmplare! Zeci de căprioare, iepuri și păsări, găsite otrăvite pe câmp - pesticide-1552826187.jpg

Articole recomandate

Crește numărul animalelor moarte descoperite pe câmpurile din județul Arad. Cadavre de căprioare, iepuri și păsări au fost găsite în aceeași zonă în care acum câteva zile au fost adunate alte zeci de leșuri. Cel mai probabil, animalele au murit intoxicate cu otravă pentru dăunători împrăștiată pe câmp.


Cele mai multe animale moarte sunt în apropierea localității Pecica. Acum câteva zile au fost descoperite 30 de căprioare fără viață. Acum, numărul animalelor și păsărilor moarte s-a dublat.

Toate au fost descoperite pe câmpurile din zona Peregu Mare-Pecica, dar și pe fondurile de vânătoare ale Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi.

Administratorii acestora susțin că otrava împotriva dăunătorilor nu a fost pusă conform regulilor în găurile rozătoarelor, ci a fost, pur și simplu, aruncată pe câmp.

Direcția Sanitar Veterinară și Poliția Arad au început deja anchete.

Și toamna trecută s-a înregistrat o situație identică. Atunci au fost găsite moarte circa 50 de animale pe aceleași fonduri de vânătoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 17 Martie 2019
Stire din Social : Cutremur după cutremur, duminică!
Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Social : A fost cutremur!
Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Social : Poturi de milioane de euro la 6 din 49
Pagina a fost generata in 1.017 secunde