Peste 500 de puncte de plată pentru factura Congaz

434

Articole de la același autor

Începând din 2 decembrie, compania Congaz va înceta încasarea facturilor de gaze naturale la sediile companiei și va pune la dispoziția clienților săi peste 500 de puncte de plată a facturilor. Folosirea modalităților alternative de plată puse la dispoziția clienților este în beneficiul acestora, locațiile partenerilor pentru plata facturii fiind situate în proximitatea locuinței clienților, aceștia nemaifiind nevoiți să se deplaseze special pentru plata facturii de gaze naturale la sediile companiei.


"Venind în întâmpinarea nevoilor clienților noștri de a achita mai simplu și mai rapid factura de gaze naturale și lucrând continuu la îmbunătățirea și modernizarea serviciilor oferite, Congaz a dezvoltat numeroase modalități alternative pentru plata facturii de gaze naturale", transmit reprezentanții companiei.


Partenerii bancari și non-bancari la care pot fi plătite facturile de gaze naturale sunt următorii:
- Agențiile instituțiilor și automatelor ban-care: ING Bank, BRD Group Societe Generale, Unicredit Bank, Banca Transilvania;
- Comercianții din rețelele: Payzone, Paypoint, Westaco;
- Subunitățile din rețeaua Poștei Române.


Clienții care aleg să achite factura prin numerar pot face acest lucru prin partenerii care oferă acest serviciu prin scanarea codului de bare afișat pe factură.


Indiferent de modalitatea de plată aleasă, achitarea facturii de gaze naturale este un proces simplu și rapid și nu se percepe niciun comision suplimentar clientului.


Lista completă a modalităților de plată este disponibilă pe site-ul companiei atât la adresa www.congaz.ro, cât și în centrele de relații clienți.


Activitatea în centrele de relații cu clienții ale Congaz va continua să se desfășoare conform intervalelor orare cunoscute și se va rezuma la activitățile de: încheiere contracte gaze naturale, primire cereri acord acces, schimbări titular contract furnizare gaze naturale, încheiere contracte revizii și verificări și alte informații utile.


"Îi asigurăm pe clienții noștri că eforturile Congaz se concentrează pe transformarea plății facturii de gaze într-o experiență confortabilă pentru clienți, lucrându-se totodată pentru îmbunătățirea serviciilor și pentru extinderea rețelei de parteneri.


"Pentru informații suplimentare: telefon – 0241 551 884; fax – 0241 550 588 sau email:[email protected]", au completat reprezentanții companiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Social : SE SCHIMBĂ FACTURILE LA GAZE!
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : "Fratele meu, cu gazele nu te joci!"
Pagina a fost generata in 0.524 secunde