Pericol maxim pe strada Democrației din Constanța. Atenție, șoferi, să nu vă rupeți mașinile!

871

Articole de la același autor

O groapă de pe strada Democrației din Constanța, făcută de niște muncitori zeloși, acoperită cu piatră, dar nesemnalizată, reprezintă un adevărat pericol public.

Un constănțean a publicat o fotografie prin care atenționează șoferii din zona Viile Noi să evite groapa adâncă. Însă, dincolo de riscul de a-ți face praf mașina în asemenea crater, există și pericolul de a provoca un accident rutier, chiar o tragedie.

"Aveți grijă la această groapă de pe strada Democrației în apropiere de aleea Piercului… sens de mers Vârfu cu Dor - Șoseaua Mangaliei! Are cam 30 de cm", scrie Alexandru Valentin Pușcașu pe o rețea de șocializare.

În imagini se vede groapa dreptunghiulară, care acoperă aproape întreaga bandă întâi. Zona nu este nici împrejmuită, nici semnalizată, așa că este greu de observat până nu ajungi aproape de ea.

"Sunt mulți șoferi care frânează brusc, ca să evite să intre în groapă. Alții virează brusc. Dacă nu va fi semnalizată sau astupată imediat, este o chestiune de timp până când vom vedea aici un accident!", ne-a declarat un constănțean din zonă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4701 secunde