Paul Stănescu: PSD se află într-un moment de cotitură

138
Paul Stănescu: PSD se află într-un moment de cotitură - 646x404-1537354764.jpg

Articole recomandate

Partidul Social Democrat se află într-un moment de cotitură, consideră vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se cere "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte al PSD și al Camerei Deputaților.

"Mi-am asumat această declarație, alături de doamna Firea și domnul Țuțuianu, conștient fiind că Partidul Social Democrat se află într-un moment de cotitură. A sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume, într-un cadru cât mai larg, pentru că numai așa putem lua deciziile corecte. Am identificat, alături de colegii mei, cauzele care au condus la situația noastră actuală, una deloc favorabilă, în ciuda măsurilor bune din punct de vedere economic și social pe care le-a luat Guvernul. Am propus, de asemenea, un plan de măsuri, unele imediate, altele pe termen mediu, care să ne asigure păstrarea guvernării, a poziției de cea mai puternică forță politică a României și premisele câștigării alegerilor care vor avea loc anul viitor", a precizat Paul Stănescu.

Potrivit vicepremierului, trebuie asigurată stabilitatea coaliției majoritare și totodată implementarea programului de guvernare.

"Trebuie să asigurăm stabilitatea coaliției majoritare, continuarea și implementarea proiectelor importante ale actualului Guvern, să sprijinim administrația publică locală prin investiții publice și alocări judicioase de fonduri, să îmbunătățim imaginea PSD atât pe plan extern, cât și pe plan intern, fără însă a face rabat de la principiile noastre și fără a ne asocia în vreun fel cu forțe care ne erau potrivnice până mai ieri", a conchis Paul Stănescu.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte al PSD și al Camerei Deputaților și asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este președinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreședintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, de Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și primar general al Capitalei, de Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD și vicepreședinte al Senatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8295 secunde