Patru zile și patru nopți magice, la Neversea. Povestea s-a încheiat. Ne vedem la anul!

553

Articole de la același autor

Soarele a răsărit pentru ultima dată anul acesta pe Insula Viselor, la Neversea. Patru zile și patru nopți magice s-au scurs, iar povestea s-a încheiat astăzi de dimineață, mult după răsărit. Tinerii s-au lăsat cu greu duși de pe plaja Neversea, dar au promis că revin la anul.


Zeci de mii de festivalieri s-au bucurat în fiecare zi de artiștii preferați, dar și de spectacolele oferite de acrobați și dansatori profesioniști și de parade ale creaturilor fabuloase ale mării. Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați.


Pe scena principală Neversea au urcat, în prima zi, Alex Parker, Mahmut Orhan, Inna, G-Eazy, ATB, Alesso și Lucas & Steve. Rapperul american G-Eazy a fost pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit. Mai mult decât atât, pentru că s-a simțit atât de bine la malul Mării Negre, artistul le-a cerut organizatorilor să îi prelungească durata show-ului. "Este pentru prima dată când vin în România. Tot ce am auzit, înainte să ajung, au fost poveștile despre Dracula. Însă am găsit aici un public minunat și am rămas impresionat de căldura și de energia cu care m-a primit", a declarat G-EAZY.


Sean Paul, impresionat de fanii români
Debutul celei de-a doua zile a festivalului a fost făcut pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care, fanii Neversea au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, însă, la finalul show-ului a declarat că s-a simțit incredibil. "Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici", a povestit Sean Paul. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști, printre care și Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus DJ Set și mulți alții.
Cea de-a treia zi a festivalului s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele torturilor, Steve Aoki. Artistul s-a simțit atât de bine pe scena principală Neversea încât, la un moment dat, a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scenei. "Neversea se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă Untold. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici și de fiecare dată mă încarc pozitiv la Neversea", a mărturisit Steve Aoki.


Jessie J mai vrea în România
Un alt artist care a făcut spectacol a fost britanica Jessie J. A fost un show impresionat, iar în momentul în care artista a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir. "Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat", s-a arătat încântată artista britanică.


De asemenea, DJ-ul american KSHMR le-a oferit o surpriză festivalierilor și a remixat o piesă din repertoriul tradițional românesc, "Noi suntem români", cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz și au cântat fiecare vers. Artistul iubește România și chiar a încercat să vorbească cu fanii în limba română.


Un spectacol nonconformist a avut DJ-ul de origine bosniacă, Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfășoară atunci când este pe scenă, care a mixat o melodie de-a lui Adrian Minune.
Ultima seară au urcat pe scena principală cei de la Kadebostany, Lost Frequencies, Bassjackers și DJ Snake. Răsăritul i-a prins pe festivalieri pe muzica lui Matoma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4169 secunde