Patru localități rămân fără gaze naturale timp de zece ore

300

Articole de la același autor

Peste 4.200 de consumatori din patru localități ale județului Constanța nu vor avea gaze naturale, mâine, timp de zece ore. Din cauza unor pierderi de gaze naturale sunt programate lucrări de intervenție pe conducta de repartiție Constanța - Eforie Nord. În acest context, Distrigaz Sud Rețele va fi nevoită să sisteze alimentarea cu gaze natural, miercuri, 24 octombrie, începând cu ora 8 și până la ora 18, în localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord.

În urma acestei situații se va opri alimentarea cu gaze naturale pentru circa 4.250 de clienți casnici și non-casnici din zona respectivă. Echipele companiei vor face demersurile necesare pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați la ora specificată.

"După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale", precizează reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienții pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021/9281. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Mozaic economic
Pagina a fost generata in 0.7582 secunde