Patronul de la BRĂDET, decizie radicală: "VREAU SĂ VĂ PROPUN CEVA INEDIT!"

166888
59
Patronul de la BRĂDET, decizie radicală:

Articole recomandate

După scandalul care a creat isterie la nivel național, în contextul în care au existat voci care au afirmat că Lactatele Brădet ar fi fost infestate cu bacteria ecoli, aceasta fiind cauza morții mai multor copii din Argeș, bolnavi de sindrom uremic, patronul firmei reacționează într-un mesaj pe Facebook:


"Eu pun la dispoziție toate activele firmei..."


"A spune ca va multumesc pentru ce ati facut este prea putin, le sunt recunascator tuturor, chiar si celor ce ne-au criticat, stim ca nu suntem perfecti . Am inteles mai bine ca niciodata ce inseamna sa fim uniti si va iubesc enorm de mult pentru acest lucru. Am inteles inca o data, ca lucrurile materiale sunt trecatoare si nu trebuie sa ne legam de ele. Vreau sa va propun ceva inedit. Nu stiu daca se poate, dar lansez o idee si va rog sa o analizati. Dumneavoastra ati facut ,,lactatebradet" un brand cunoscut national. Eu cred ca este normal ca acest nume foarte drag mie sa vi-l dau dvs pentru ca nu este meritul meu si el trebuie sa se intoarca la cei ce l-au creat cu adevarat. Haideti sa facem un brand al romanilor, un produs romanesc pentru noi, sa stim cu adevarat ce mancam, sa stim cu adevarat ca produsul are un pret corect si o calitate deosebita, sa fim siguri ca putem sa-l dam copiilor nostri si nimeni sa nu-l mai poata contesta. Vrem din toata inima sa impartim cu dvs tot ce am realizat in acesti 15 ani. Rog persoanele care au studii in domeniu sa ne spuna daca se poate face, total transparent, ceea ce va propun in randurile de mai jos:
Crearea unei companii la care sa participe toti cetatenii care doresc, fiecare cu cat doresc. Eu personal vreau sa ma implic cu voia dvs sa realizam cea mai mare fabrica de lactate a Produsului Romanesc. Vrem sa folosim experienta noastra pentru a realiza o companie care sa urmareasca cu prioritate maxima interesele cetateanului roman. Eu pun la dispozitie toate activele firmei noastre cu bune si rele, dvs celor care ne-ati sustinut neconditionat. Romania a fost saracita in toti acesti ani de tot ce a avut. Haideti sa ne unim fortele cu totii si chiar sa facem o companie a romanilor de care sa fie mandru fiecare, de la mic la mare, orice copil sau cetatean ce traieste in Romania. O companie romaneasca care sa investeasca in casa ei, o companie care sa produca pentru comunitatea ei produse sigure si sanatoase. Am sa ma implic total pentru a realiza acest proiect daca dvs doriti, daca aveti incredere si credeti ca este posibil. Dumnezeu sa ne ajute! 
Cu mult respect pentru toti, Marius Badea in numele intregii familii."


Comentează știrea

59 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
CRISTI
4 martie 2016
FELICITARI

FELICITARI. E O IDEE F BUNA.......TREBUIE CREATE MICI FABRICI DE LAPTE CE A FOST ODATA ICIL C-TA SI A FOST DEMOLAT DE SMECHERI SI ASTFEL LAPTE COLECTAT DE LA OAMENI FABRICUTE MAI APOI IN TOATE JUDETELE ASTFEL CETATENII DIN TARA SA POATA STII CA CUMPARA PRODUSELE BRADET . ASTFEL S-AR DA LOVITURA ALTOR FIRMA CARE MISUNA IN TARA SI STA IAURTUL 2 LUNI(PAI E POSIBIL UN IAURT SA AIBA TERMEN DE GARANTIE 2 LUNI?). Pretul laptelui luat de la taran sa numai fie atata de mic adica taranul sa fie multumit si sa dea laptele firmei Bradet APOI CREAREA ACELOR icil IN FIECARE JUDET SI fabrici ar insemna crearea locurilor de munca in tara si apoi usor crearea magazinelor in oarse cu firma BRADET. Aceste produse daca sunt asa bune trebuie introduse nunumai la Auchan sau Metro nu toti ajungem acolo ci trebuie aduse in oras la magaziine alimentare. Cei care au acute trebuie ajutati cu pret bun la lapte , trebuie ajutati daca au teren sa poata cultiva furaje. Banii care ii obtin cei de la fabrici trebuie reinvestiti in utilaje magazine dar si ajutati taranii o sponsorizare pt a isi ingriji vacutele sau sa cultive pasunea , trebuie folositi pt reclama in tara trebuie reclama in strainatate. NU E POSIBIL LAPTELE NOSTRU SA IL BEM CU GARANTIE DE 2 LUNI CLAR CA NU E NATURAL IAR LAPTELE NATURAL SA FIE 7 LEI-11 LEI? PAI E POSIBIL ASA SCUMP PT UN OM CU PENSIE MICA SAU O FAMILIE CARE NU ARE AFACERI SI DUC UN TRAI DECENT SA NU POATA BEA UN LAPTE NATURAL? FACETI PRETURILE LACTATELOR PT TOATE BUZUNARELE PT TOTI ROMANII.Romanii ar dori sa manance natural dar cand vezi ca banii nu ajung decat f putin esti nevoit sa manaci lactate chmice, carne de cauciuc si toate otarvurile si ne miram ca mor romanii de cancer. daca nu ati vazut bolnavi de cancer d-nuleMariu Bradet atunci luati in grija un bolnav de cancer si atunci ve-ti intelege de ce romanii mor de cancer si cum suntem obligati sa mancam prost si PATRONII DE CARNE, DE LAPTE SPUN"EU MUNCESC CHELTUI" da si noi am vrea sa cumpar mancare buna dar nu mai avem puetere financiara. ATI FACE BINE SA AJUTATI POPORUL ROMAN .MERITA PT CA DUMNEZEU S-AR PUTEA SA VA FI INVATAT CEVA CU ACEST MOMENT NEPLACUT. DUMNEZEU POATE A VRUT SA VA ARATE CA VIATA E SCURTA SI NIMENI CAND MERGE LA CELE VESNICE NU IA NIMIC CU EL.

Andrei
4 martie 2016
lactate

Nu am crezut de la inceput (inclin sa nu cred ce se spune la tv) sper ca dupa acest val de acuzatii, sa iesiti cu fata curata! Sper sa nu faceti ca toata aceasta situatie sa fie in folosul dumneavoastra. Cred ca nu sunteti vinovat(oi' fi naiv) sustin din toata inima "romanizarea Romaniei" atat prin produse traditionale cat si prin nationalitate(sa fim mai uniti in fata a tot ce se intampla in tara asta). Sper doar ca ceea ce s-a intamplat cu acele suflete nevinovate sa nu ramana nepedepsit si sa nu se arunce "magareata" in spatele altora... Dumnezeu sa ne ajute!!

dogan iusuf
4 martie 2016
alt scriitor

ai luat-o pe nationalism din asta sforaitor de gaunos,ca multi ne dispusi sa-si recunoasca propria vina.Singurul fapt cert este ca s-au gasit 25 kg.branza fabricate la Bradet,punct.Ca in trenul ce a transportat sau oriunde,numai in fabrica mata' nu s-a putut infecta branza.Logica de"branza".Mai zic desteptii astia ce apar la TV ca cele 25 kg.infectate au fost fabricate pe 22febr.iar problema bebelusilor a aparut in nov.2015,adica lotul infectat a fost unic si nerepetabil si nerepetat,este un copy paste ca teza de doctorat al lui Ponta.

dogan iusuf
4 martie 2016
alt scriitor

ai luat-o pe nationalism din asta sforaitor de gaunos,ca multi ne dispusi sa-si recunoasca propria vina.Singurul fapt cert este ca s-au gasit 25 kg.branza fabricate la Bradet,punct.Ca in trenul ce a transportat sau oriunde,numai in fabrica mata' nu s-a putut infecta branza.Logica de"branza".Mai zic desteptii astia ce apar la TV ca cele 25 kg.infectate au fost fabricate pe 22febr.iar problema bebelusilor a aparut in nov.2015,adica lotul infectat a fost unic si nerepetabil si nerepetat,nu este un copy paste ca teza de doctorat al lui Ponta.

ALA
4 martie 2016
LACTATE BRADET

FOARTE FRUMOS SI ADEVARAT! SA FIM UNITI PENTRU LUCRURILE BUNE CARE SE POT REALIZA IN ROMANIA!

Răspuns la: FELICITARI
Adăugat de : CRISTI, 4 martie 2016
FELICITARI. E O IDEE F BUNA.......TREBUIE CREATE MICI FABRICI DE LAPTE CE A FOST ODATA ICIL C-TA SI A FOST DEMOLAT DE SMECHERI SI ASTFEL LAPTE...
Marius
4 martie 2016
inedit

Pentru a face ce doriti d-vs, mai întâi firma trebuie schimbată în societate pe actiuni apoi listată la bursă sau vândute actiuni celor care doresc. Restul vine de la sine, brand-ul de tara pe care d-vs îl doriți, sau implementarea unor masuri în cadrul companiei făcându-se în cadrul adunării actionarilor. Mult succes si putere! Ideea nu este rea.

Emil
4 martie 2016
Lactate bradet

" patronul firmei reacționează într-un mesaj pe Facebook:" Nu am gasit mesajul pe facebook.Care e adresa ? Ideea e buna!

Cezar Mihai
4 martie 2016
Firma Bradet

Probabil solutia va fi listarea la bursa. Riscul e mare: concurenta poate cumpara mascat actiuni si pot da lovitura de gratie cand zici ca totul e OK. Daca exista ceva in afara listarii la bursa, poate sunt sanse mai mari. Succes.

misu
4 martie 2016
lapte

Si mai bine ar trebui facute supermarketuri cu produse romanesti.De ce nu se aduna toate asociatiile producatorilor indiferent ca sunt producatori de lapte , carne , legume si sa faca asa ceva??Fiecare se plinge in felul lui si dau faliment pe capete.Dar daca ar fi uniti agricultorii, producatorii de lapte sau carne oare nu ar fi mai bine, oare nu ar avea putere in situatii de astea?Si atunci sa vezi ca statul nu ar mai face toate magariile astea.Asa ataca pe cine vrea fara a se riposta inapoi si afacerile astea se duc de ripa.Locurile de munca se pierd.Pierdeti ani din viata pentru ca ati investit timp in afacere si vine unu si va distruge.Faceti supermarketuri ramanesti cu produse nationale si uniti-va

Moldovan George
4 martie 2016
bradet

Buna idee particip!

59 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8522 secunde