Paradă militară și fasole cu cârnați, de 1 Decembrie, la Constanța

718
Paradă militară și fasole cu cârnați,  de 1 Decembrie, la Constanța - paradamilitara-1543427773.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă se anunță ger și chiar ninsori, autoritățile locale au pregătit un program bogat pentru constănțeni. Pe 1 Decembrie 2018, începând cu ora 11.00, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea loc parada forțelor armate. În premieră, în acest an, la defilare va participa și un pluton al Poliției Locale Constanța. 
De la ora 12.00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța. Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5.000 de stegulețe tricolore. 
De asemenea, la ora 17.30, în Piața Ovidiu, va avea loc defilarea plutoanelor de militari care vor asigura retragerea cu torțe organizată de Comandamentul Flotei cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.
Tot sâmbătă, 1 decembrie 2018, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți. Între orele 11 și 16, suntem cu toții invitați la o porție de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș. Este vorba despre Parcul Tomis II, Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor, zona CET – Clubul Pensionarilor, Parcul de la Gară și Piațeta Far.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9085 secunde