Până când circulă Trenurile Zăpezii

395
Până când circulă Trenurile Zăpezii - trenurilezapezii-1546962850.jpg

Articole de la același autor

Ca și anul trecut, CFR Călători a pus în funcțiune Trenurile Zăpezii 2019. Acestea vor circula până la data de 28 februarie, pe rutele care merg spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.

Reducerile vor fi de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a doua, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și de 31% - 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a doua cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București - Predeal, prețul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puțin față de prețul întreg, pentru ruta Constanța - Brașov, prețul biletului este de 60,45 lei,

cu 18,85 lei mai puțin față de prețul întreg, iar pentru ruta București Nord - Vatra Dornei, prețul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puțin față de tariful întreg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2615 secunde