Palmares bogat al constănțenilor la Cupa Danubius pentru paralimpici

2235
1

Articole de la același autor

Constănțenii de la Asociația Județeană a Sportului pentru Persoane cu Handicap au participat, zilele trecute, la Galați, la cea de-a 22-a ediție a Cupei Danubius. La startul competiției s-au aliniat zece cluburi similare din țară. Acestea s-au întrecut la baschet în fotoliu rulant, tenis de masă și volei din fotoliu rulant. 


În deschiderea ediției a avut loc și Campionatul Național de Power Lifting, la care organizația constănțeană a obținut două titluri de campioni naționali. Este vorba despre Alina Putanu, la categoria 45 de kg, vicecampioană europeană, și Florin Chiriac, la categoria 55 de kg. La rândul său, Vasilică Zamfir s-a impus la categoria de 60 de kg, obținând medalia de argint. De asemenea, au mai fost obținute patru me-dalii de bronz, la diferite categorii de greutate, prin intermediul Martei  Bencze, lui Daniel Mititelu, lui Cristian Alexandru și lui Ion Gembășanu. 


La tenis de masă, sportivii paralimpici constănțeni s-au clasat de două ori pe locul al treilea, prin Marta Bencze și Ion Gembășanu. Iar echipa de baschet în fotoliu rulant a ocupat locul al cincilea, pe echipe.


Comentează știrea

felix
15 aprilie 2014
corectare

Voleiul se joaca de pe podea, nu din "fotoliu rulant"...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.516 secunde