Pachete pentru populația defavorizată

213
Pachete pentru populația defavorizată - pachetepentrupopulatia-1591898491.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene a demarat programul de distribuire a pachetelor pentru populația defavorizată. La nivelul județului Constanța, urmează să fie distribuite peste 21.000 de pachete cu produse pentru igienă, în localități din tot județul, iar de bunul mers al acțiunii se vor ocupa reprezentanții Instituției Prefectului.

"Printr-un ordin pe care l-am conceput în această săptămână, am reușit să formăm un grup de lucru cu 60 de membri, oameni din Prefectura Constanța, AJPIS Constanța, DSVSA Constanța, AJFP Constanța, ITM Constanța, DJST Constanța, DJS Constanța și Crucea Roșie. Aceștia se vor asigura că pachetele vor ajunge, în cele mai bune condiții, direct la beneficiarii care au atât de mare nevoie de ele", explică prefectul județului Constanța, George Niculescu.

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate - POAD este menit să sprijine categoriile sociale cele mai defavorizate din țară, oameni care își duc traiul cu greu, oameni care au nevoie de sprijinul nostru, al statului și al Uniunii Europene. În aprilie, Ministerul Fondurilor Europene a semnat și contractul de peste un miliard de lei pentru pachetele cu alimente de care vor beneficia peste 1,1 milioane de români. În total, POAD are o alocare de peste 2 miliarde de lei, bani europeni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5383 secunde