Pachete de tratament și relaxare la prețuri speciale, în stațiunile balneare

274
Pachete de tratament și relaxare la prețuri speciale, în stațiunile balneare - pachetebalneo-1440085873.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii au la dispoziție patru programe de refacere și tratamente în stațiunile balneare în extrasezon. Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) a lansat campania cu prețuri speciale, începând de la 330 de lei. Aceasta se va desfășura între 15 septembrie și 15 decembrie.

Este vorba despre programul "O săptămână de refacere în stațiunile balneare", cu două variante, cazare cu mic dejun și tratament sau cazare cu demipensiune și tratament, programul "Decada balneară", programul Hai la băi!" și programul "Welness balnear". "Au fost creșteri ale solicitărilor din partea persoanelor active, de regulă familii cu copii, care vin să-și petreacă vacanța împreună, găsind în stațiuni sau în apropiere multe motivații de relaxare și agrement", declară reprezentanții OPTBR.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă și tratament în hoteluri de două și trei stele. Astfel de pachete pot fi cumpărate de la agențiile de turism sau direct de la unitățile de cazare și tratament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde