ONG-urile caută voluntari la Constanța

741
ONG-urile caută voluntari la Constanța - ong-1318516866.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, Constanța găzduiește ONGFest - Târgul Economiei Sociale. Dacă doriți să deveniți voluntar, să vă implicați în acțiuni dedicate protejării mediului sau de binefacere, acum aveți ocazia să o faceți. Pe 15 și 16 octombrie, constănțenii sunt așteptați la City Park Mall, unde peste 30 de organizații se vor prezenta publicului. Acestea își vor expune programele și proiectele și vor intra în contact cu cetățenii.

"Caravana ONGFest este o platformă unică de comunicare directă, la nivel național, pentru toate cele trei sectoare (public, de afaceri, nonprofit). În acest mod este facilitată dezvoltarea parte-neriatelor între ONG-uri, instituții publice și companii. Campania este susținută în mod activ de trei persoane publice, recunoscute pentru implicarea lor în comunitate. Raed Arafat, Melania Medeleanu și Adrian Despot au răspuns afirmativ invitației organizatorilor", a explicat Ileana Timofte, reprezentantul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Constanța este ultima destinație a caravanei ONGFest. Mani-festarea a început la București și a continuat, timp de mai bine de o lună de zile în Iași, Bacău, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Craiova, Cluj, Oradea și Timișoara. Pro-gramul include, pe lângă prezen-tarea ONG-urilor, dezbateri, ateliere de lucru, dar și manifestări culturale. De asemenea, sâmbătă, de la ora 12,30, Societatea Națională de Cruce Roșie, filiala Constanța, va face o simulare de acordare a primului ajutor, iar de la ora 19,00, la Cinema Sky Level va fi difuzat filmul "Bună! Ce faci?", în regia lui Alexandru Maftei. Intrarea este liberă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Social : A început Marșul bicicliștilor
Pagina a fost generata in 0.4255 secunde