O persoană informată are mai multe șanse de angajare

147
O persoană informată are mai multe șanse de angajare - informaresursarentfax-1591630907.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă spun că informarea și consilierea profesională fac parte dintre măsurile care vizează creșterea șanselor de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Potrivit acestora, informarea și consilierea profesională constituie un ansamblu de servicii acordate în mod gratuit persoanelor în căutarea unui loc de muncă, care au ca mai multe scopuri.

În primul rând, în acest fel pot fi furnizate o serie de informații privind piața muncii și evoluția ocupațiilor. În același timp, viitorii angajați își dezvoltă abilitățile și încrederea în sine, dar mai ales sunt îndrumați pe parcursul procesului de integrare socioprofesională la noul loc de muncă.

Serviciile mai sus menționate se realizează în cadrul AJOFM Constanța, iar serviciile amintite se pot realiza și de furnizori de servicii din sectorul public sau privat acreditați.

De asemenea, persoanele cărora le-a fost stabilit nivelul de ocupabilitate greu și foarte greu ca urmare a profilării pot beneficia de serviciile prevăzute în lege. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3001 secunde