O pată de culoare oferită constănțenilor de studenții Universității "Ovidius"

239
O pată de culoare oferită constănțenilor de studenții Universității

Articole de la același autor

21 de lucrări decorative vor putea fi admirate, în curând, pe trotuarele din dreptul trecerilor de pietoni din Constanța în cadrul proiectului "Orașul meu din Mozaic‟. Acest proiect promovează tinerii artiști plastici care vor reinterpreta "Edificiul Roman cu Mozaic‟ și vor aduce astfel o pată de culoare pe cele mai circulate bulevarde ale orașului, iar așteptarea la trecerea de pietoni se va transforma într-un moment de contemplare, admirație și introspecție. 


Proiectul se desfășoară în perioada 20 august - 20 septembrie și au fost alese 10 treceri de pietoni din diverse zone ale orașului: intersecția bd. Ferdinand cu str. Răscoalei 1907, intersecția Traian cu bd. Tomis,  intersecția bd. Ferdinand cu bd. Tomis - Miga, bd. Mamaia - Universitatea "Ovidius", intersecția bd. Mamaia cu str. Soveja, intersecția str. Pandurului cu șos. Mangaliei, Aurel Vlaicu și str. Caraiman. 


Lucrările vor fi realizate în cadrul Facultății de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța, iar montajul va avea loc la jumătatea lunii septembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.012 secunde