O parte din municipiul Mangalia, fără curent electric

208
O parte din municipiul Mangalia, fără curent electric - curent-1590514570.jpg

Articole recomandate

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. 


În municipiul Constanța, între orele 10.00 și 14.00, sunt afectați consumatorii de pe străzile Muscel și Alexandru Alexandridi. În municipiul Mangalia, sunt anunțate întreruperi între orele 10.30 și 12.30, la blocul M6, scările A și B, blocul M7, scările A, B și C, blocul M8, scările A și B, blocul M9, scările A și B, blocul M10, blocul M1, scările A și B, blocul M2, scările A și B, blocul M3, scările A și B, blocul M4, scările A și B, blocul M5, scările A și B, blocul C22, scările A și B, și agenții comerciali din zonă.

Între orele 12.30 și 14.00, se oprește curentul pe străzile Dobrogei, Sfântul Apostol Andrei, bloc Polux, Hotel Rion, și străzile Bucovinei, Oituz, Maramureșului, Basarabiei, Transilvaniei și Demetrios Callatianu, iar între orele 14.00 și 16.00, la blocul OS7b, scările A și B, blocul OS7a, scările A și B, blocul P1, scările A, B și C, blocul P2, scările A, B și C, blocul P3, scările A, B și C, blocul ANL, dar și pe străzile Banatului și Olteniei.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, se lucrează la rețelele de curent electric din orașul Cernavodă, de pe străzile Călărași, Cuza Vodă, Nicolae Bălcescu și Anghel Saligny, dar și în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Medgidiei și Florilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.297 secunde