O nouă provocare pentru Colegiul Economic Mangalia

220
O nouă provocare pentru Colegiul Economic Mangalia - onouaprovocaremangalia-1542902273.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 19 noiembrie, la Colegiul Economic Mangalia se derulează activitățile din cadrul Proiectului privind învățământul secundar (ROSE) din schema de granturi pentru licee, având ca titlu Inițiativa de dezvoltare educativă prin instruire, acțiune și motivare.

Proiectul are ca obiectiv principal creșterea ponderii elevilor care finalizează studiile liceale și promovează examenul de bacalaureat, ca urmare a creșterii interesului acestora pentru actul educativ, dar și a creșterii performanțelor școlare. Acest program cuprinde activități pedagogice remediale, dar și activități de consiliere și extrașcolare.

"Este un început promițător și o adevărată provocare pentru toți cei implicați în derularea acestor activități, însă avem încredere că toate activitățile se vor derula cu succes și toate obiectivele vor fi atinse. Elevii vor beneficia atât de ore suplimentare de pregătire pentru examenul de bacalaureat, cât și de momente relaxante alături de colegi și profesori, vor merge în excursii, la spectacole de teatru, iar cei mai talentați dintre ei vor face parte din grupurile de muzică și dans. Ne bucurăm, de asemenea, de faptul că, datorită finanțării obținute prin acest proiect, școala noastră își va completa baza materială cu videoproiectoare, calculatoare și imprimante, astfel încât actul educativ să se poată desfășura în cele mai bune condiții", precizează directorul colegiului, prof. Simona Raluca Ciobănel. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4873 secunde