O LUĂM DE LA CAPĂT! O NOUĂ INFORMARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA, DIN ACEASTĂ DUPĂ AMIAZĂ

2227
O LUĂM DE LA CAPĂT! O NOUĂ INFORMARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA, DIN ACEASTĂ DUPĂ AMIAZĂ - iarna149681700-1516449002.jpg

Articole recomandate

ANM a emis o informare meteo de vreme rea, începând de azi, 20 ianuarie, ora 15 și până mâine 21 ianuarie, ora 06.


Fenomene vizate: ploaie, lapoviță și ninsoare și vânt moderat în Muntenia și Dobrogea, intensificări ale vântului la munte, local ninsori viscolite în Carpații Meridionali și de Curbură

Din a doua parte a zilei de sâmbătă, 20 ianuarie aria precipitațiilor se va extinde în sud și sud-est; în Muntenia și în Dobrogea acestea vor fi în general moderate cantitativ, ploaie și lapoviță la început, iar în cursul serii și al nopții predominant ninsoare, astfel că se va depune strat nou de zăpadă în medie de 4...8 cm, local în jurul a 10 cm. În zona montană, în special în Carpații Meridionali și de Curbură, temporar va ninge.


Vântul se va intensifica în cursul nopții de sâmbătă spre duminică (20/21 ianuarie) la munte, mai ales pe creste, cu rafale de peste 70 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada, iar în sud și sud-est va deveni moderat, cu intensificări de până la 40…45 km/h local în Dobrogea.

Notă: începând din a doua parte a zilei de duminică, 21 ianuarie, aria precipitațiilor va fi în extindere în majoritatea regiunilor și treptat vor predomina ninsorile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Ianuarie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea la Constanța, azi
Pagina a fost generata in 0.3844 secunde