O adolescentă de 18 ani are nevoie de sânge, după ce a mâncat ciuperci otrăvitoare. Tatăl fetei a murit

334
O adolescentă de 18 ani are nevoie de sânge, după ce a mâncat ciuperci otrăvitoare. Tatăl fetei a murit - ngu3mdvlntk5mzvhnjq2ytnlmtdlyzdm-1531821679.jpg

Articole recomandate

O tânără de 18 ani din Bihor are nevoie urgentă de sânge, după ce a cules și a mâncat ciuperci otrăvitoare, împreună cu tatăl ei. Bărbatul s-a stins din viață, însă fata luptă să supraviețuiască, scrie Bihon.ro. 


Colegii și prietenii ei s-au mobilizat și au lansat un apel umanitar prin care îi roagă pe toți cei care pot să doneze sânge pentru Andreea Tomuța Georgiana. Fata are grupa de sânge B3 pozitiv și este internată acum la Spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost transferată de la Spitalul Județean Oradea.

Fata are nevoie și de un transplant de ficat și se află în stare critică. Tânăra, a cărei mamă a murit în urmă cu un an, a rămas orfană, după ce tatăl ei s-a stins din viață din cauza intoxicației.

Persoanele care doresc să doneze sânge pentru tânără o pot face la orice centru de transfuzii, menționând numele persoanei pentru care donează: Andrea Tomuța Georgiana, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3271 secunde