"Nunta ta" organizată de la A la Z, la City Park Mall

136
·       Cea de-a patra ediție a târgului destinat viitorilor miri

·       Oferte atractive pentru cea mai specială zi

 

Constanța, 19 Februarie – Tinerii hotărâți să-și unească destinele anul acesta nu mai au de ce să-și facă griji în ceea ce privește nunta. Timp de trei zile, City Park Mall este gazda tendințelor 2020 pentru tot ceea ce înseamnă organizarea celei mai importante zi din viața mirilor.

Specialiști în nunta perfectă

Cea de-a patra ediție a târgului "Nunta ta" își deschide porțile pe 21 februarie și, până pe 23 februarie, viitorii miri vor cunoaște profesioniștii ce se vor ocupa de organizarea evenimentului mult așteptat. Designeri, fotografi profesioniști și agenții full service – toți le vor prezenta celor ce aleg să viziteze târgul cele mai noi tendințe și soluțiile potrivite pentru ca ziua în care se va naște o nouă familie să fie cu adevărat specială.

Întrucât mirii trebuie să strălucească în ziua nunții, între orele 10:00-22:00 ei sunt așteptați în piațeta liftului panoramic de la nivel -1, pentru a vizita expoziția de rochii de mireasă, costume, bijuterii și verighete, încălțăminte și accesorii din care își pot alege cele mai potrivite outfituri în funcție de gusturi și, bineînțeles, de buget.

Alte două elemente ce întregesc tabloul nunții perfecte sunt alegerea locației și, bineînțeles, a  meniului. De aceea, reprezentanții mai multor restaurante vor fi prezenți în cadrul evenimentului, pentru a le oferi tinerilor variante vaste de meniuri, potrivite și celor mai exclusiviste gusturi.

Nici cea mai dulce parte a evenimentului nu este lăsată deoparte, deoarece mai multe cofetării le vin în ajutor tinerilor aflați la început de drum cu propuneri în ceea ce privește candy barul și tortul de nuntă.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul City Park Mall, dar și pe pagina de Facebook.

Pagina a fost generata in 0.7427 secunde