Nu ți-ai plătit factura la apă? Iată ce program au casieriile RAJA în perioada sărbătorilor

225
Nu ți-ai plătit factura la apă? Iată ce program au casieriile RAJA în perioada sărbătorilor - casieriiraja-1513617666.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu vreți să intrați în anul nou cu datorii, trebuie să vă grăbiți, căci casieriile RAJA vor fi închise în perioada sărbătorilor de Crăciun și de Revelion. Totuși, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop.

"Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, singurul serviciu care își va modifica programul de lucru pentru perioada sărbătorilor este cel al casieriilor. Astfel, abonații interesați să-și achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că ghișeele de încasări vor fi închise de sâmbătă, 23 decembrie, până marți, 26 decembrie. De miercuri și până vineri, între 27 și 29 decembrie, va fi program normal, iar de sâmbătă, 30 decembrie, până marți, 2 ianuarie 2018, va fi, din nou, închis.

În zilele de sâmbătă, 23 și 30 decembrie 2017, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, va funcționa între orele 9 și 13. Începând de miercuri, 3 ianuarie 2018, casieriile își vor relua programul normal de lucru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Decembrie 2017
Stire din Social : Când vine apa rece, la Constanța
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.3863 secunde