NU SCĂPĂM DE VREMEA REA! Atenționare meteo de vânt, zăpadă spulberată și polei, la Constanța!

4502
NU SCĂPĂM DE VREMEA REA! Atenționare meteo de vânt, zăpadă spulberată și polei, la Constanța! - iarnazapadasoseleinzapezite10-1484208756.jpg
La ora 10, ieșim de sub cod galben de ninsori și ger, dar rămânem sub atenționare de intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și polei.


Potrivit meteorologilor, până dimineață, în jurul orei 10, se vor semnala intensificările ale vântului atât la munte, cât și în regiunile sud-estice, sudice și centrale, temporar cu viteze de 45 – 55 de km pe oră, astfel încât zăpada depusă anterior va fi spulberată.


Începând din a doua parte a zilei de astăzi, va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte și, local, în regiunile intracarpatice, iar spre sfârșitul nopții de joi spre vineri, în vestul țării, vor fi precipitații mixte și se va produce polei.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre vest. Maxima termică va atinge doar -4 grade. La noapte, va fi mai mult senin și se așteaptă îngheț puternic. Termometrele vor indica minimum -8 grade.
Mâine, va fi din nou preponderent senin și va fi mult mai cald, cu valori termice cuprinse între 2 și 4 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.5387 secunde