Noi bilete de tratament pentru pensionari

287
Noi bilete de tratament pentru pensionari - bilete-1583790013.jpg

Articole de la același autor

Pentru cea de-a treia serie de bilete de tratament din acest an, cu plecare în data de 20 martie, dintr-un total de 65 de bilete, au rămas disponibile la Casa Județeană de Pensii, 36 de bilete. Acestea sunt valabile în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Buziaș, Moneasa, Olănești și Sărata Monteoru. Purtătorul de cuvânt al instituției, Kristina Mutiș a declarat că persoanele interesate se pot prezenta la sediul CJP, parter, ghișeul 1. Doritorii trebuie să aibă, neapărat, asupra lor, o cerere tip, trimitere de la medicul de familie, actul de identitate și certificatul de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul). 


Condițiile de obținere și plată a biletului rămân aceleași ca până acum, iar pensionarii trebuie să plătească jumătate din pensia brută pe care o primesc. Modalitatea de atribuire a biletelor este următoarea: pensionarii trebuie să îndeplinească anumite criterii, pentru care primesc un punctaj, se face totalul și se întocmește apoi clasamentul pe baza căruia sunt atribuite biletele. 


Dacă pensionarul a primit un bilet de tratament în ultimii doi ani, poate fi depunctat. De precizat că sunt favorizați cei care nu au fost în stațiune în ultima perioadă, dar atribuirea este influențată și de nivelul sau categoria pensiei pe care o încasează pensionarul (pensie de invaliditate, pensie pentru limită de vârstă, pensie de urmaș, pensie anticipată sau pensie anticipată parțială).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4193 secunde