NINSORI ȘI VISCOL LA CONSTANȚA! IARNA NE PREGĂTEȘTE O NOUĂ RUNDĂ DE ZĂPEZI

12539
NINSORI ȘI VISCOL LA CONSTANȚA! IARNA NE PREGĂTEȘTE O NOUĂ RUNDĂ DE ZĂPEZI - vremecraciun13821162221419280493-1519036742.jpg

Articole de la același autor

Ultimele zile de iarnă calendaristică aduc la Constanța ninsori și viscol. Meteorologii anunță vreme închisă toată săptămâna aceasta, cu ploi sporadice, dar și cu o scădere semnificativă a temperaturilor. În week-end, însă, sunt așteptate ninsori, însoțite de ger. Iar săptămâna viitoare va ninge în prima parte, apoi se vor instala ploi.


Dacă săptămâna această nu vom vedea soarele deloc și va ploua aproape în fiecare zi, săptămâna viitoare se vor semnala ninsori aproape în fiecare zi. Sâmbătă, 24 februarie, vor fi averse mixte de ploaie și ninsoare, cu intensificări ale vântului. Vor fi între -3 și 2 grade. Duminică, va fi vreme geroasă, cu ninsoare în averse peste noapte.


Luni și marți, va continua să ningă intens și se vor înregistra -2 până la 1 grad. Miercuri, se mai încălzește puțin, dar va fi lapoviță. Joi, 1 martie, temperaturile mai cresc puțin, dar vor mai fi și ceva perioade de ninsoare. Abia de vineri, 2 martie, reapare soarele.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.623 secunde