Neversea revine. Artiști în premieră, la Constanța. "Vor fi 4 zile și 4 nopți de neuitat"

718
6
Neversea revine. Artiști în premieră, la Constanța.

Articole de la același autor

Se anunță o vară incendiară, la malul mării. Festivalul Neversea revine la Constanța, iar participanții vor avea o zi în plus de distracție față de prima ediție.

Abonamentele vor fi puse în vânzare, mâine, la prețul de 399 de lei, iar evenimentul va avea loc în perioada 5-8 iulie. Vor fi disponibile și abonamente VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Organizatorii le-au pregătit constănțenilor și turiștilor o serie de surprize. Cea de-a doua ediție va continua cu artiști veniți, în premieră, în România, însă numele lor nu au fost făcute publice, deocamdată, de organizatori. Evenimentul se va desfășura pe una dintre plajele din municipiul Constanța, iar, în acest moment, evenimentul are autorizații pentru oricare din aceste plaje. Organizatorii festivalului vor analiza toate aspectele care țin de accesul participanților, fluidizarea traficului și confortul comunității, urmând a se stabili, în aproximativ o lună, care dintre aceste plaje este cea mai potrivită.

"A fost o primă ediție care a depășit așteptările, iar orașul a avut mult de câștigat și de învățat. Comunitatea și orașul au avut mult de câștigat din punct de vedere al notorietății, percepției pozitive, față de o destinație binecunoscută de români, dar mai puțin cunoscută de străini. Neversea ne-a așezat pe harta europeană a marilor evenimente încă de la prima ediție. Neversea a ajutat Constanța, și-a plătit toate taxele către bugetul local și se regăsește într-un top 50 al marilor contribuabili de pe raza municipiului", a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Într-un sondaj efectuat în luna iulie 2017, 99% dintre constănțeni intervievați au declarat că au auzit de Neversea, 79% participând la eveniment. Dintre participanți, 93% au spus că au o percepție bună, foarte bună și extrem de bună în urma festivalului. La prima ediție Neversea au participat 153.000 de persoane, atât din țară, cât și din străinătate. Peste 100 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: Jason Derulo, Rita Ora și Dua Lipa.

"După ediția din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor și nu numai. Așa ne-am dat seama și am înțeles că cel mai mare festival de pe plajă din România a fost un real succes și că merită o zi în plus și artiști mai mulți decât în 2017. Începând din acest an cei care intră în tărâmul fantastic NEVERSEA vor petrece 4 zile și 4 nopți de neuitat", a precizat Bogdan Buta, general manager Neversea.

Impactul financiar asupra orașului, după cele trei zile de festival, a însemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, bani care au rămas în comunitatea locală. În medie, cei care au ajuns în Constanța pentru cel mai mare festival de pe plajă, de la malul Mării Negre, au cheltuit 300 de euro pe cazare, mâncare și alte cumpărături. Anul trecut bugetul festivalului a fost de 6 milioane de euro, iar în acest an bugetul va crește cu aproximativ 30%.

Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. Din afara țării, cei mai mulți festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania și Statele Unite ale Americii.

Comentează știrea

anti PSD
6 februarie 2018
multumim tovarase

Multumim pentru 5 zile de blocaj al orasului in luna IULIE ! Care a fost idea sa-l pui in varf de sezon? Sau cat a fost spaga?

RELU
6 februarie 2018
festival

ideea de a muta festivalul mai devreme a venit ca sa fie o perioada mai mare de timp intre festival constanta si festival untold -cluj napoca

Eu, constantean
6 februarie 2018
Chir ca neversea (e)

Cum bre sa faci biletul 400 de lei in contextul in care salariile din Romania sunt cum sunt? Cum sa fac eu ca sa vin la acest "shou"? La ce ar trebui sa renunt? La mancarea pe o saptamana sau sa nu mai platesc intretinerea pe doua luni? Ma gandesc si eu asa, retoric...

Tudor
6 februarie 2018
Preturi mari

Aceste preturi sunt pentru copiii care traiesc pe spatele parintilor, nu pentru omul de rand care nu isi permite mai nimic din salariul mizer.

Cetatean
6 februarie 2018
European

Poate anul acesta autoritatile vor fi mai atente la ce lasa in urma un asemenea eveniment!!! Cred ca anul acesta voi face poze inainte-dupa Neversea, astfel demonstrand nepasarea autoritatilor pentru mediu inconjurator si orasul Constanta, care arata mizerabil, desi se cheltuiesc sume mari de bani...

DAC
6 februarie 2018
pentru primarul Constantei

FARA NEVERSEA. ! IN LOC DE NEVERSEA, mai bine faceti : curatenie in orasul Constanta, repatati podurile orasului, faceti parcari pentru masinile care stau pe trotuare si pietonii au ajuns sa se deplaseaza pe strada, cumparati autobuze si infiintati trasee noi, terminati de asfaltat strazile, strazile afaltate sunt facute pe jumatate, nu au rigole si trotuare, totul este un jaf si o batjocura la adresa locuitorilor Constantei, terminati cu microbuzele care sunt adevarate " COSCIUGE PE PATRU ROTI " , de la alegerile locale, primarul fagadau decebal, nu a inregistrat nici o realizare, absolult nici o realizare, ce a fost facut in trecut, s-a degradat / s-a distrus, Constanta a ajuns un dezastru, Constanta este un dezastru, peste tot intalnesti numai balarii / buruieni, gunoaie, pungi, pahare, ambalaje de tot felul, gropi, miros de urina de la : cai, caini.......... si miros greu, pestilential de la lipsa de igiena / curatenie, unde sunt muncitorii de la firma " polaris ", care ar trebui sa fie vazuti tot timpul facand curat in orasul nostru, constantenii ii platesc pentru ca sa faca curat si nu ca sa stea acasa si sa incaseze salariul ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4287 secunde