Neversea 2019. Primele abonamente, puse în vânzare

266

Articole recomandate



Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, la Constanța. Povestea Neversea continuă și în 2019 cu cele mai frumoase apusuri și cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar și cu experiențe unice și cu artiști în premieră în România. 
Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoși fani. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor redescoperi diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, dar și atracțiile Mării Negre.
Primele 10.000 de abonamente la un preț special, pentru festivalul Neversea 2019, vor fi puse în vânzare miercuri, 5 decembrie, la ora 14.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. 
Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. 
Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcțional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziționa maximum patru abonamente. 
Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Diverse : Trei zile de petrecere,  la Balkanik Festival
Pagina a fost generata in 1.0018 secunde