Neversea 2018. Iată ce străzi se închid în timpul festivalului

1377
Neversea 2018. Iată ce străzi se închid în timpul festivalului - restrictiineversea-1530452951.jpg

Articole de la același autor

A început numărătoarea inversă până când festivalul Neversea își va deschide porțile, iar la Constanța sunt așteptați cu ocazia acestui eveniment, zeci de mii de turiști.


Pentru ca traficul în oraș și în stațiunea Mamaia să nu se blocheze în perioada celor patru zile în care se va desfășura evenimentul de anvergură, Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanța va suplimenta oferta de transport cu o linie shuttle-bus "Neversea", cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis. 


Autobuzele vor circula non-stop, în perioada 5 - 9 iulie, pe traseul Mamaia - Hotel Caraiman, bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Elisabeta, strada Remus Opreanu, Portul Tomis și retur, strada Remus Opreanu, Portul Tomis, bulevardul Elisabeta, strada Traian, strada Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, stațiunea Mamaia. 


Autobuzele care deservesc această linie vor circula începând cu data de 5 iulie, de la ora 8.00, până pe 9 iulie, la ora 9.00. Intervalul de succesiune va fi de 10 minute între orele 8.00 și 24.00, iar între 24.00 și 8.00, de 16 minute. 


Tot pentru perioada festivalului Neversea vor fi prelungite liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în Portul Tomis, iar în intervalul 5 iulie, ora 9.00 - 9 iulie, ora 9.00, programul de transport va fi non-stop. Pentru această perioadă, liniile 2 - 43 și 5 - 40 vor circula și între orele 24.00 - 5.00, cu o succesiune de 30 minute. 


Participanții la festival pot achiziționa abonamente pentru 24 ore la prețul de cinci lei, dar și abonamente pentru șapte zile la prețul de 30 lei. De asemenea, călătoria se poate achita și prin SMS, la numărul 7475, iar în Portul Tomis va fi amplasat punct de vânzare bilete RATC cu program non-stop. 


Acces interzis tuturor autovehiculelor, pe mai multe artere 


Având în vedere că distribuirea brățărilor de acces începe marți, 3 iulie, în funcție de evoluția traficului rutier se vor institui restricții de circulație pe arterele care duc către locul de desfășurare a festivalului. 


Astfel, de joi, 5 iulie, și până luni, 9 iulie, vor fi închise circulației strada Traian, la intersecția cu Valea Portului, Poarta 1, strada Termele Romane, la intersecția cu strada Traian, strada Traian, la intersecția cu bulevardul Tomis, strada Negru Vodă, la intersecția cu strada Ecaterina Varga, străzile Yokohama, Salonic și Belvedere, strada Negru Vodă, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Smârdan, strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Decebal, strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Eroilor și strada Bucovina, la intersecția cu strada Eroilor. 


Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 3 - 9 iulie, iar riveranilor li se vor distribui permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autorități. 


De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular, autoturisme, microbuze, maxi-taxi, în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde