Municipiul Medgidia, fără curent electric

183
1
Municipiul Medgidia,  fără curent electric - curent-1439234629.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii de pe mai multe străzi din municipiul Medgidia nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreru-perea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Medgidia, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii de pe străzile Vasile Lupu, Republicii, Plopilor, Ardealului și Bucovinei - total. De asemenea, între orele 8 și 20, sunt anunțate întreruperi în localitățile Capidava și Gălbiori - total, Târgușor și Hârșova - parțial. Între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitatea Topraisar, cu străzile Liliacului, Fermei, Macilor, Lalelelor, Garofiței, Trandafirului, Concesiunilor, Soarelui, Victoriei, Scurtă, Stejarului, Școlii, Cișmelei, Dorului, Șoseaua Națională - total. 

Comentează știrea

Roxana
10 august 2015
Start rapid spre castiguri!

Start rapid spre castiguri! Avem nevoie foarte urgent de persoane ambitioase si calme, doritoare de castiguri suplimentare si rapide in timpul lor liber, intr-o activitate de mare viitor. Reprezentam un proiect aflat acum in plina dezvoltare si vrem sa colaboram cu oameni preocupati sincer de viitorul lor. Te intereseaza? Cere acum mai multe detalii la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5914 secunde