Municipiul Constanța, invadat de turiști, vara aceasta

178
Municipiul Constanța, invadat de turiști, vara aceasta - constantaturisti-1505926534.jpg

Articole de la același autor

Numărul de turiști care au ales litoralul românesc în sezonul estival 2017 a crescut față de anii anteriori cu 12 la sută. Cifrele transmise de Institutul Național de Statistică arată că aproape două milioane de turiști au ajuns anul acesta în stațiunile de pe litoral în județul Constanța. 


Potrivit Asociației Litoral Delta Dunării, un mare impact l-au avut evenimentele organizate de-a lungul întregii veri, prelungind chiar sezonul estival până aproape de jumătate lunii septembrie, dar și promovarea intensă și participarea la târguri de turism interne și externe. 


"În turismul de litoral se face un bilanț provizoriu toamna, după închiderea sezonului estival. Susținem cifrele oficiale oferite de către asociațiile patronale și profesionale în domeniu și așteptăm, la finalul acestui an, cifrele oficiale ale INS, pentru a analiza eficiența promovării prin numărul de turiști și a banilor cheltuiți în destinație. Anul acesta, orașul Constanța a câștigat și se văd rezultatele politicii locale, care, investind în evenimente culturale, a ajutat capetele de sezon. Datorită evenimentelor, am constatat o capacitare foarte bună a hotelurilor și un flux ridicat în restaurante și magazine pe tot sezonul 2017. De asemenea, localitățile din interiorul județelor Tulcea și Constanța au devenit din ce în ce mai vizibile cu evenimentele organizate și au generat un flux de turiști semnificativ", a declarat Cristian Bărhălescu, președintele Asociației Litoral Delta Dunării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde