Muncitorii în fermele de porci, la mare căutare în Spania

523
Muncitorii în fermele de porci, la mare căutare în Spania - eures2-1520178070.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, un număr de 1.317 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt puse la dispoziția șomerilor în Germania, unde se caută manipulanți bagaje, șoferi manipulare bagaje, șoferi de camion, fizioterapeuți etc. 


Spaniolii se află pe locul doi în ceea ce privește locurile oferite, aici fiind nevoie de agricultori, muncitori în fermele de porci, operatori fabricare cazane. Un număr însemnat de joburi este valabil și în Malta, unde angajatorii scot la bătaie posturi de șoferi de autobuz și specialiști vânzări televizoare. 


Mai departe, în Olanda se caută culegători de căpșuni, sudori, lăcătuși confecții metalice, florari, în Finlanda este nevoie de măcelari, iar în Cehia, de forjori sau tehnicieni mașini de cusut. 


Danemarca duce lipsă, în schimb, de distribuitori de ziare și colete, Marea Britanie, de croitori, asistenți medicali, iar Norvegia, de frizeri. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul Eures le poate îndruma. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0705 secunde