Moș Crăciun vine la copiii internați la secția de Pediatrie

106
Moș Crăciun vine  la copiii internați  la secția de Pediatrie - moscraciunpediatrie2cadouriexclu-1450378073.jpg
Copiii internați la secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța vor primi daruri și vor asculta colinde interpretate de elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria".

Colindătorii vor fi însoțiți de reprezentanți ai Fundației "Solidaritatea Culturală Română - ARS XXI", Asociației "Femeia Schimbă Lumea" și ai Crucii Roșii Constanța. Aceștia vor împărți daruri tuturor copiilor internați, în cadrul evenimentului "Vine Moșul și la tine… i-am scris eu, nu te-a uitat".

An de an, la Spitalul Județean Constanța s-a organizat acțiunea caritabilă "Moș Crăciun, la pediatrie", prin intermediul căreia se strângeau hăinuțe, jucării și fonduri pentru a cumpăra cadouri copiilor abandonați de pe secție și celor internați cu diverse afecțiuni. Din fericire, sărbătorile de anul acesta vin la secția de Pediatrie fără cazuri de copii abandonați.

"Nu mai avem niciun copil social internat. Am colaborat foarte bine cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Astfel, copiii abandonați au fost plasați la asistenți sociali, centre de îngrijire sau familii", declară conf. univ. dr. Cristina-Maria Mihai, șefa secției de Pediatrie.

Alexandra ZAMFIR

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4251 secunde