Ministrul Muncii: Pensiile vor crește. Este și o obligație, și o determinare pe care o avem

176
Ministrul Muncii: Pensiile vor crește. Este și o obligație, și o determinare pe care o avem - 255-1596472358.jpg

Articole recomandate

Pensiile vor crește "cu siguranță" de la 1 septembrie, a declarat luni ministrul Muncii, Violeta Alexandru, fără a preciza însă și procentul de majorare. Ministrul a spus că se fac "mai multe scenarii" în acest sens, potrivit Digi24.


"Pensiile vor crește. Este și o obligație, și o determinare pe care o avem, ca, în pofida situației generate de pandemie, cu efect direct asupra economiei, să facem ce trebuie făcut pentru ca românii să aibă pensiile crescute de la 1 septembrie și acesta este un angajament ferm pe care Guvernul îl face. Mai avem câteva zile până când Ministerul Finanțelor va termina evaluarea - eu am obiceiul să vorbesc despre cifre, sume și decizii doar când am în față toate elementele.


Se fac, într-adevăr, mai multe scenarii, dar nu are sens să vă confirm sau să vă înaintez alte cifre, pentru că nu aceasta este abordarea pe care eu, personal, o am. Aștept ca Ministerul Finanțelor să ne pună la dispoziție evaluarea necesară cu privire la încasările în buget în această perioadă deosebit de dificilă din economie și, în funcție de ceea ce găsim, cu toată transparența, vom explica ce se poate face, în ce calendar și așa mai departe", a declarat Violeta Alexandru luni, potrivit Agerpres.


Ministrul Muncii a adăugat că "pensiile vor crește cu siguranță", pentru că Guvernul își dă "seama de nevoile pe care le au pensionarii, de a-și acoperi toate cheltuielile necesare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7709 secunde